Onestitatea și integritatea sunt fundamentale pentru dezvoltarea companiei noastre.
Facem ceea ce este necesar pentru a ne ajuta clienții.
Suntem adaptabili și flexibili.
Evoluăm în fiecare zi.
În accepțiunea largă, cele două expresii reprezintă (în mare) cam același lucru. Însa pot fi totuși diferențiate de către cei care le produc sau folosesc:
-Tipizatele obișnuite (uzuale) nu sunt personalizate, emitentul fiind responsabil să iți completeze singur datele de identificare;
-Formularele sunt personalizate cu datele clientului, sunt înseriate și numerotate, iar în acest caz putem vorbi și de personalizări complexe ce pot cuprinde texte și imagini în mai multe culori, față și verso.
-Printul digital este un procedeu de tipărire alb-negru sau color, utilizat în special pentru tiparirea unor cantități mai mici;
-Imprimarea offset este cea mai bună alegere atunci cand sunt necesare cantități mai mari de documente tipărite (cataloage, tipizate, carți, reviste etc.).
Este aprobarea dată de autor, de editură, de redacție sau de alți beneficiari pe tiparul de corectură sau de probă, dupa care începe imprimarea tirajului. Ca regulă, noi am ales sa tipărim o lucrare numai după obținerea BUNULUI DE TIPAR pe grafică și/sau pe mostră (dupa caz).
CMYK este un model de culoare care are la bază patru culori: Cyan, Magenta, Yellow si Black. Prin combinarea pigmenților celor patru culori se obține orice culoare din spectrul vizibil. Spre deosebire de CMYK, în modelul RGB orice culoare este compusă din trei culori fundamentale: roșu, verde și albastru.
Cele două sisteme de culori au proprietăți și destinații diferite. Sistemul de culoare RGB este larg folosit în comunicarea electronică, în special de sistemele video (TV, monitoare etc). Sistemul de culoare CMYK, numit și spectru de policromie, este folosit în principal în tipar.
Imprimantele pot accepta documente in diverse formate (.ai, .psd, .tiff, .pdf), create in diferite programe precum Illustrator, InDesign, Photoshop, Corel Draw.
De aceea, iți sugerăm să iei legătura cu noi, ca să îți oferim un sfat despre formatul în care să ne trimiți fișierul.
În funcție de lucrarea ta, putem folosi diferite mașini, iar cel mai bine e să folosim tipul de fișiere suportante de fiecare echipament în parte.
Dar dacă ai lucrări simple care se imprimă pe hârtie normală sau cartonată A4, îți recomandăm să ne trimiți lucrările salvate în fișiere tip .pdf sau Corel Draw X5.
Trimite documentul spre imprimare cât mai repede, nu lăsa acest lucru pe ultima sută de metri: Deși în mod normal rata noastră de finalizare a comenzilor este rapidă, există perioade de timp în care suntem destul de aglomerați și nu mai putem finaliza toate lucrările la termen. Din acest motiv îți recomandăm să nu lași comanda de imprimare spre sfârșitul proiectului, ci să o trimiți la print cât mai rapid posibil.
Carțile de vizită pot fi orizontale sau verticale, însa ambele variante păstrează aceeași dimensiune standard (folosită de mai mult de 80% din clienții noștri) respectiv 9cm lungime și 5 cm lațime (3.5 cu 2 inch). În realizarea / pregătirea carților de vizită, întotdeauna trebuie luat în considerare bleed-ul (marginea de tăiere) de 3-5 mm.